Voor wie

Jongeren die zich emotioneel instabiel voelen en misschien te maken hebben met sterk wisselende stemmingen. Ben je al langere tijd down en heb je nergens zin in? Of vertoon je hinderlijk gedrag dat niet meer als kattenkwaad gezien kan worden. Zonder te (ver)oordelen luisteren en onder het chillen handige tips en tricks mee krijgen.

Jongeren die voor een studie- of beroepskeuze staan en niet weten wat bij ze past of wat ze willen. Niet iedere jongvolwassene weet precies wat z’n roeping is. “Door de bomen het bos niet meer zien.” Het aanbod is zo groot en alles is leuk of zou je willen doen. Het gevoel hebben hier niet uit te komen geeft onrust en geen oplossing.

Midlife crisis ontstaat als je al een tijdje onderweg bent en geen voldoening meer haalt uit het huidige bestaan. “Heb het allemaal wel gezien en meegemaakt.” Maar wat dan? Het geeft onvrede en kan zelfs fysieke klachten opleveren. Waar komt de stip op mijn horizon te liggen.

Burn Out is letterlijk “opgebrand zijn.” Geen energie meer hebben en niet meer de rust om nieuwe energie op te doen. Meestal het gevolg van eigen beslissingen en denken. Het telkens door gaan. Waar ben je zelf in deze dagelijkse sleur gebleven. Hier kan je de weg terug vinden.

Ziekte of vervelende omstandigheden van jezelf of naasten. Met mijn eigen ervaringen, ben ik goed in staat mensen te begrijpen die hier mee worstelen. Momenten waarop het lijkt alsof de wereld door raast en je achtergelaten wordt. Ieder mens heeft zijn eigen tempo.

Startende ondernemers worden bij het opstarten van een bedrijf vanuit diverse richtingen aangesproken en dienen veel zaken te regelen. Zaken die kunnen afleiden van de werkelijke wens, als zelfstandige, het uitvoeren van hun passie. Hoe houd je de focus en de “storende” elementen in evenwicht als ze strijden om de prioriteit. In deze turbulente omgeving is het fijn om de juiste koers te houden. Een “buitenstaander” kan het overzicht en de richting bewaken.