Over Evert

Luisteren zonder te oordelen en krachtige vragen stellen heeft altijd impact. De juiste vraag kan bijzondere inzichten opleveren en levens veranderen

 

Mijn naam is Evert Kamps. Ik ben getrouwd en woon in Schalkhaar. Ik luister als counselor~coach naar mensen met allerlei soorten levens- en loopbaanvragen, of het nu gaat om stress, keuzes maken, relaties, zingeving, twijfel of onzekerheid.

Op de foto bovenaan de pagina is de zon als richtpunt aan de horizon te zien. Een mooie verbeelding om aan te geven dat de toekomst voor ons ligt. We hebben allemaal een wens in de toekomst. De weg om daar te komen is niet één rechte lijn maar kent z’n hindernissen. Waar de hindernissen liggen en hoe hoog deze zijn, bepaalt niet de haalbaarheid van de wens. Heb je moeite met het nemen van deze hindernissen of ben je de richting kwijt dan zijn er mensen die je als een gids op weg kunnen helpen. Een counselor~coach is een gids. Iemand die met persoonlijke aandacht en geduld een stukje met je oploopt en je helpt het juiste spoor ontdekken.